Algemeen reglement

Om van Eerbiza ook dit jaar weer een geweldig feest te maken, ontkomen we niet aan een aantal afspraken. Iedereen die Eerbiza bezoekt gaat automatisch akkoord met deze afspraken en de algemene voorwaarden.

Onze omgeving

Eerbiza respecteert de omgeving. Wij zijn te gast op de Veluwe en wij vragen ook de bezoekers van Eerbiza zich als gast te gedragen. Dit betekent dat we respectvol omgaan met de natuur, afval zo veel mogelijk proberen te scheiden en het terrein weer in goede staat achter te laten. Ook willen we de buurtbewoners zo min mogelijk tot last zijn. Jullie hulp wordt daarbij erg gewaardeerd.

Algemene voorwaarden

Het is van belang dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden. Iedereen die het terrein van Eerbiza betreedt, accepteert daarmee automatische de voorwaarden.

Veiligheid

Veiligheid is voor Eerbiza van groot belang. De organisatie werkt nauw samen met beveiligers en de politie van Eerbeek zodat we kunnen instaan voor de veiligheid van bezoekers en buurtbewoners. Aanwijzingen van beveiligers en politie moeten altijd direct worden opgevolgd.

Alcohol en drugs

Op het terrein van Eerbiza wordt op verschillende plekken alcohol verkocht. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen alcoholconsumptie en Eerbiza is niet verantwoordelijk overmatig drankgebruik. Bij overmatig drankgebruik, kan de organisatie mensen verwijderen van het festival terrein. De leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol is 18 jaar en wordt strikt gehanteerd. Bezoekers zonder legitimatie mag alcohol worden geweigerd.
Eerbiza hanteert een absoluut zero tolerance beleid met betrekking tot drugs!

Het is verboden om op het festivalterrein drugs te gebruiken, te verhandelen en/of te bezitten. Bij constatering hiervan zal je van het festivalterrein worden verwijderd. Hier wordt dan ook streng op toegezien en in voorkomende gevallen worden deze overgedragen aan de politie.